Auton Pesu JA Puhdistus: SISÄpuoli

Katso miten se tehdÄän!

LUX SISÄPUHDISTUS

Ohjeaika: 2h | Hinta 69 €

Perusteellinen imurointi ja hankalien kolojen paineilmapuhdistus sekä ikkunoiden sisäpuolinen pesu kuuluvat tähän peruspakettiin. Tarvittaessa pestään kumimatot.

VARAA AIKA
KATSO YHTEISTARJOUS!

FORTIS SISÄPUHDISTUS

Ohjeaika: 12 h | Hinta alkaen 195 €

FORTIS-puhdistuksessa jatketaan siitä, mihin LUX-puhdistuksessa jäätiin. Puhdistetaan ja käsitellään muoviosat ja verhoilu. Pestään ja tarvittaessa käsitellään kankaiset istuinosat. Nahkaistuimet pestään ja käsitellään hoitoaineella. (Nahka kannattaa käsitellä heti uutena, se säilyy kauemmin hyvänä.) Ovien karmit ja ovien välit pestään. Myös eläinkarvat poistetaan. FORTIS-käsittelyn jälkeen autosi sisätila on oikeasti puhdas.

VARAA AIKA
KATSO YHTEISTARJOUS!

OTSONOINTI

Ohjeaika: 6 h | Hinta 100 €

Joskus auton sisällä on hajuja, jotka eivät lähde tavallisissa puhdistuksissa. Silloin tehdään otsonointi. Ennen otsonointia tehdään FORTIS-puhdistus, jossa mahdolliset hajun lähteet poistetaan tarkoin. Otsonointi tuhoaa bakteereja ja samalla hajut lähtevät. Auto tuuletetaan huolellisesti otsonoinnin jälkeen.

VARAA AIKA

DESINFIOINTI

Ohjeaika: 2 h | Hinta 80 €

Muiden sisäpuhdistustoimien lisäksi suoritamme desinfiointia. Se on tarpeen pandemia-aikoina varsinkin ammattiajossa oleviin autoihin.

VARAA AIKA

IKKUNOIDEN TUMMENNUS

Ohjeaika: alkaen 4h| Kalvotakuu 10 v, työtakuu 2 v
Hinta:  5 lasia 340 €, 3 lasia 280 €, 1 lasi 150 €

Autoa voi tuunata tummentamalla ikkunat. Laitamme laseihin sisäpuolelle korkealaatuisen tummennuskalvon. Lasi pestään ensin huolellisesti ja työ tehdään verhouksia purkamatta. Kalvolla on kymmenen (10) vuoden takuu. (Lain mukaan tummennusta ei voi laittaa etusivulaseihin eikä tuulilasiin)

VARAA AIKA

MOOTTORIPESU

Ohjeaika: 30 min | Hinta 45 €

Moottorin pesu on joskus tarpeen vaikkapa katsastajan huomauksen takia. Kaikki automerkit ei kuitenkaan sitä suosittele. Teemme moottoripesuja asiakkaan vastuulla, kuitenkin huolellisesti ja varotoimenpiteitä noudattaen.

VARAA AIKA

KATSO MYÖS
Auton pesu ja puhdistus: ulkopuoli