Autopuhdistuskarppanen liikemerkki

Auton Pesu JA Puhdistus: SISÄpuoli

Katso miten se tehdÄän!
nuoli oikealle

LUX SISÄPUHDISTUS

TARJOUS!

Ohjeaika: 1 h | Hinta 69 €

Perusteellinen imurointi ja hankalien kolojen paineilmapuhdistus sekä ikkunoiden sisäpuolinen pesu kuuluvat tähän pesupakettiin. Tarvittaessa pestään kumimatot.

Lux Sisäpuhdistus
Fortis sisäpuhdistus

FORTIS
SISÄPUHDISTUS

Ohjeaika: 8 h | Hinta alkaen 195 €

FORTIS-puhdistuksessa jatketaan siitä, mihin LUX-puhdistuksessa jäätiin. Puhdistetaan ja käsitellään muoviosat ja verhoilu. Pestään ja tarvittaessa käsitellään kankaiset istuinosat. Nahkaistuimet pestään ja käsitellään hoitoaineella. (Nahka kannattaa käsitellä heti uutena, se säilyy kauemmin hyvänä.) Ovien karmit ja ovien välit pestään. Myös eläinkarvat poistetaan. FORTIS-käsittelyn jälkeen autosi sisätila on oikeasti puhdas.

penkin pesu

Penkkien pesu 99 €

Käytämme verhoilun pesuun tarkoitettuja aineita, harjaa ja huolellista imurointia. Käsittelyn jälkeen penkit ovat puhtaat ja auton sisäilma raikas.

Nahanhoito 79 €

Nahkapenkit kannattaa huoltaa ja puhdistaa säännöllisesti, jolloin nahan joustavuus ja kimmoisuus säilyy. Joskus penkit on pestävä ennen käsittelyä. (pesu eri hintaan)

Tekstiilisuoja 49 €

Diamondbrite -tekstiilisuoja tekee verhoiluun likaa ja nesteitä hylkivän suojan. Auton kangasverhoilu säilyy puhtaana pitkään.

OTSONOINTI

Ohjeaika: 6 h | Hinta 100 €

Joskus auton sisällä on hajuja, jotka eivät lähde tavallisissa puhdistuksissa. Silloin tehdään otsonointi. Ennen otsonointia tehdään FORTIS-puhdistus, jossa mahdolliset hajun lähteet poistetaan tarkoin. Otsonointi tuhoaa bakteereja ja samalla hajut lähtevät. Auto tuuletetaan huolellisesti otsonoinnin jälkeen.

Sisätilojen otsonointi
Sisätilojen desinfiointi

DESINFIOINTI

Ohjeaika: 2 h | Hinta 80 €

Muiden sisäpuhdistustoimien lisäksi suoritamme desinfiointia. Se on tarpeen pandemia-aikoina varsinkin ammattiajossa oleviin autoihin.

IKKUNOIDEN TUMMENNUS

Ohjeaika: alkaen 1 h| Kalvotakuu 10 v, työtakuu 2 v
Hinta:  5 lasia 340 €, 3 lasia 280 €, 1 lasi 150 €

Autoa voi tuunata tummentamalla ikkunat. Laitamme laseihin sisäpuolelle korkealaatuisen tummennuskalvon. Lasi pestään ensin huolellisesti ja työ tehdään verhouksia purkamatta. Kalvolla on kymmenen (10) vuoden takuu. (Lain mukaan tummennusta ei voi laittaa etusivulaseihin eikä tuulilasiin)

Ikkunoiden tummennus
Auton moottorin pesu

MOOTTORIPESU

Ohjeaika: 30 min | Hinta 45 €

Moottorin pesu on joskus tarpeen vaikkapa katsastajan huomauksen takia. Kaikki automerkit ei kuitenkaan sitä suosittele. Teemme moottoripesuja asiakkaan vastuulla, kuitenkin huolellisesti ja varotoimenpiteitä noudattaen.

KATSO MYÖS
Auton pesu ja puhdistus: ulkopuoli