yrityksen tunnus

Auton Pesu JA Puhdistus: ulkopuoli

Katso miten se tehdÄän!
nuoli oikealle

TARJOUS

Pro Autopesu

Ohjeaika: alkaen 30 min. | Hinta: 25€

Pro Autopesu on kolmivaiheinen, hellävarainen käsinpesu.
Esipesu pesuaineineen poistaa suurimman osan liasta. Käsittely aloitetaan alhaalta päin, jolloin pesu- ja liotusaineilla on aikaa vaikuttaa. Samalla piki- ja ruostetäplät katoavat.
Varsinainen pesu tehdään painepesurilla kevyellä paineella ja tehokkailla pesuaineilla. Edes sientä ei käytetä, koska pinnassa voi olla hiekkajäämiä. Myös pyörien kaaret ja vanteet sekä ovien välit pestään.
Kuivatus ja tarkistus.
Auto kuivataan hellävaraisesti ja tarkistetaan tulos. Sitkeät pikijäämät poistetaan tarvittaessa. Lopuksi kuivataan ovien välit ja kumitiivisteet. Pro-autopesun jälkeen autosi on todella puhdas.

Shine wash wax pesu

SHINE WASH & WAX -pesu

Ohjeaika: 1 h | Kesto n. 2-3 kk | Hinta 70€

Autosi pestään huolellisesti niinkuin PRO-pesussa ja pesuaineena on Shine Wash Wax, joka antaa maalipinnalle korkeakiiltoisen suojan jopa puoleksi vuodeksi. Auto on sen jälkeen helppo pitää puhtaana.

Auton maalipinnan myllytys

Hionta ja kovavaha

Ohjeaika: 3 h | Kesto n. 1 vuosi | Hinta: 250 €

Myllytyksen avulla maalipinnoista poistetaan naarmut, sitkeä lika ja alkavat ruostetäplät. Maalipinta hiotaan erikoistekniikalla niin, että pintaan ei jää hologrammiheijasteita eikä pyörteisiä hiontajälkiä. Maalipinta näyttää uudelta ja nostaa autosi jälleenmyyntiarvoa reilusti.

TARJOUS

Kovavaha

Ohjeaika: 2 h | Kesto n. 6-12 kk  | Hinta: 90 €

KOVAVAHA-käsittely suoritetaan huolellisen PRO-pesun jälkeen. Kovavaha levitetään ja kiillotetaan koneellisesti. Autosi saa kestävän, korkeakiiltoisen ja likaa hylkivän suojan kuukausiksi.

kovavahan kiillotus

UUTUUS!
INNO PRO COAT 1k

Korkeakiiltoinen keraaminen pinnoite

Ohjeaika: 4 h | Takuu 1 vuosi | Hinta: 160 €

Uusi K1-ohutkalvopinnoite muuttaa autosi maalipinnan korkeakiiltoiseksi. Samalla uusi K1 suojaa maalipintoja kaikilta haitallisilta ja vahingoittavilta elementeiltä. Se on kehitetty meidän pohjoisiin olosuhteisiin.  Lämpötilanvaihtelut, UV-säteily, maantiesuola, puiden mahla, lintujen jätökset jne ovat myrkkyä suojaamattomalle maalipinnalle. Tuo autosi meille, suojaamme sen ja laitamme kiiltämään!

Inno Ceramic 2K pinnoitus

UUTUUS!
DIAMOND SHIELD -
takuupinnoite

Ohjeaika: 6 h | Takuu 2 vuotta | Hinta: 190 €

Uusi DIAMOND SHIELD -takuupinnoite on korkealaatuinen suoja autollesi. Tämä pinnoite on kehitetty pohjoisiin olosuhteisiimme. Suuret lämpötilan vaihtelut, maantiesuola, UV-säteily ja muut haitat vahingoittavat suojaamatonta maalipintaa. Uusi DIAMOND SHIELD -takuupinnoite antaa täydellisen suojan. Samalla maalin kiilto ja värin syvyys säilyy. Auto on myös helppo pitää puhtaana eikä sitä tarvitse vahata. Tuo autosi meille suojattavaksi. Sen jälkeen näyttää koko ajan siltä, että sinulla on uusi auto allasi.

Inno Ceramic 2K pinnoitus
Lacroe takuupinnoitus

Lacroe Takuupinnoite

Ohjeaika 3 h | Takuu 3 vuotta | Hinta 248 €

Lacroe -pinnoite kehitettiin Suomen oloihin kestämään kylmyyttä ja kuumuutta. Se suojaa maalipintaa maantiesuolalta, UV-säteilyltä ja saasteilta. Auton maalipinta säilyy uuden veroisena ja auto on helppo pestä eikä sitä tarvitse vahata.

Inno Ceramic 2000

Ohjeaika 6 h | Takuuaika 3 vuotta | Hinta: 425€

INNO CERAMIC 2000 – pohjolan oloihin kehitetty keraaminen pinnoite, joka suojaa autosi maalipinnat uv-säteilyn haalistavalta vaikutukselta sekä kemikaaleilta. Pinnoite helpottaa auton puhtaana pysymistä ja puhdistamista, koska vesi helmeilee siitä pois. Autoa ei tarvitse vahata. Takuu kolme vuotta.

Inno Ceramic 2000 pinoitus
Ikkunapinnoite poiistaa veden tuulilasista

TARJOUS

IKKUNAPINNOITe

Ohjeaika: alkaen 1 h| Hinnat: tuulilasi 50 €, kaikki lasit  99 €
Kesto: sivulaseissa n. vuosi ja tuulilasissa n. ½ vuotta

RAINSCREEN-Ikkunapinnoite muodostaa lasiin pinnan, jossa vesi ei pysy. Pinnoite poistaa veden tuulilasista noin 70 km/h vauhdissa, pyyhkijän sulat pysyvät paremmassa kunnossa eikä lika tartu. Ajaminen on turvallisempaa ja joka-aamuinen ikkunoiden putsaus vähäisempää ja helpompaa. Pinnoite kestää sivulaseissa jopa vuoden ja tuulilasissa kolmesta neljään kuukautta.

sUOJATEIPPAUS

Ohjeaika: 2 h | Kestää useita vuosia | Hinta alkaen 69 €

Maalipintojen suojateippaus laitetaan vaurioille altteimpiin kohtiin. Pyöränkaaret saavat osakseen kiveniskuja ja soraa, takapuskuri ja kynnykset naarmuuntuvat helposti tavaroista ja kengistä. Teippauksen saa mustalla tai kirkkaalla teipillä. Huomaamaton suojateippi pitää autosi maalipinnat ehjinä vuosien ajan.

Suojateippaus suojaa naarmuilta
Paikkamaalauksella korjataan pienet vauriot

PAIKKAMAALAUS

Ohjeaika: 5 h | Hinta max 120 € (arvioidaan tapauskohtaisesti)

Auton keula ja konepelti kärsivät toisinaan olosuhteista ja maalipinta voi rikkoutua. Korjaamme sen huolellisesti ja tarkasti maalipinnan värisävyä noudattaen. Maalauksen jälkeen pinta hiotaan ja lopputuloksena on uudenveroinen, ehjä maalipinta. Paikkamaalaus kannattaa tehdä ajoissa suurempien vaurioiden välttämiseksi. Tai jos auton vaihto on meneillään, ehjästä maalipinnasta on hyötyä.


KATSO MYÖS
Auton pesu ja puhdistus: sisäpuoli